Mahu Tak Saya Kongsikan Cara Buat Duit Extra RM5,000 hingga RM10,000 Setiap Bulan Dengan Menjual Produk Yang Orang Tak Boleh "Sentuh "

Dijamin Kalis Pandemik & Mesra PKP, Tak Keluar Rumah Langsung Pun Bisnes Ni Boleh Dijalankan Secara Semi/Fully Auto!

Salam hormat & Salam Sejahtera,


Nama saya Azian Bin Usman di media social saya lebih dikenali sebagai Zyan, saya seorang full time internet marketer sejak tahun 2012 lagi dan beroperasi sepenuhnya di Rumah sahaja.


Saya juga pemilik dan penulis blog perniagaan internet di Malaysia iaitu Zyan.my.

Selain daripada blog saya juga banyak berkongsi di Channel Youtube saya, ada banyak video percuma yang berkaitan dengan pemasaran dan perniagaaana internet. Anda boleh semak blog dan youtube saya sekiranya anda mahu lebih banyak informasi. 

Tahukah anda sepanjang 9 tahun saya berniaga secara online, kebanyakan produk yang saya jual, saya hantar kepada pelanggan hanya melalui email sahaja


Saya tidak perlu pening kepala memikirkan dimana untuk dapatkan stok, tempat penyediaan barang serta syarikat currier apa nak guna.


Saya simpan produk saya secara online dan pelanggan saya pula hanya perlu muat turun sahaja selepas mereka melakukan pembayaran. 


Ini lah yang dinamakan perniagaan produk digital ataupun perniagaan di Alaf baru, lebih mudah, murah, malah lebih lumayan! 


Mat salleh panggil.. laptop lifestyle.. 


Antara Hasil Jualan Produk Digital Saya 

Bisnes Kalis Pandemik & Mesra PKP!

Sejak tahun lepas ramai terjejas dari segi pendapatan, ada yang terpaksa berhenti kerja, dipotong gaji, yang buat bisnes pula ada yang terpaksa tutup kedai sebab tak mampu bayar lagi sewa bulanan dan pekerja. Ini semua gara-gara pandemik dan PKP yang dilaksanakan. 


Disebabkan itu ramai juga yang cuba mencari alternatif lain untuk menjana pendapatan secara online. Ada yang mula berniaga di Shopee, ada yang beli borong di china dan jual semula melalui website, dan banyak lagi. 


Namun begitu kebanyakan model bisnes ini meskipun lumayan, ada 2 cabaran utama iaitu Modal & Persaingan yang sangat tinggi. Tidak termasuk kos-kos lain seperti kos marketing, kos upah pekerja untuk pakaging, sewa tempat letak barang, Kos penghantaran dan kos yang kita terpaksa tanggung untuk barang-barang yang rosak!


Berlainan pula dengn Bisnes produk digital, sesiapa sahaja boleh mulakan dengan kos yang rendah ataupun tanpa kos, boleh mulakan dengan apa yang ada ditangan meskipun cuma ada internet dan laptop sahaja.



Kenapa Perlu Buat Bisnes Produk Digital?

Pertama : Anda tak perlu modal yang tinggi, anda tak perlu beli stok banyak-banyak, tak perlu sewa kedai atau office, tak perlu bayar untuk delivery produk, cukup sekadar anda mampunyai internet dan komputer serta peralatan ringkas untuk record video seperti smartphone anda. 


Kedua : Boleh dilakukan pada bila-bila masa dan dimana sahaja meskipun anda berada di rumah sepanjang masa. Sebab itu saya kata bisnes ini mesra PKP dan kalis pandemik!  


Ketiga : Keuntungan yang tinggi, disebabkan tak banyak kos yang terlibat, keuntungan anda boleh mencecah 90% untuk satu jualan, selebihnya adalah kos seperti domain dan sistem tempahan (jika anda guna) 


Keempat : Bisnes ini boleh dijalankan secara automatik, tugas anda hanya perlu melakukan promosi & menyusun strategi jualan, selebihnya sistem yang akan uruskan semuanya termasuk lah menerima tempahan, menghantar produk dan follow up. 



Saya bebas nak buat bisnes ini di rumah, di cafe ataupun sewaktu travel.. asalkan ada laptop, smartphone dan sambungan internet yang stabil..

Bagaimana Nak Mulakan Bisnes Produk Digital ini?

Nak mulakan perniagaan apa pun sebaiknya mulakan dengan belajar terlebih dahulu betul tak?


Sekurang-kurangnya anda boleh tahu nak jual produk apa dan strategi apa anda nak gunakan, Tak perlu langgar dinding lagi dan buang masa. 


Sebab itu lah saya spent banyak masa untuk hasilkan tutorial lengkap mengenai bisnes ini yang saya namakan pakej digital produk blueprint.


Saya kongsikan pengalaman saya hampir 10 tahun dalam bidang ini dalam satu pakej tutorial yang lengkap. 


Semua yang anda nak tahu mengenai bisnes produk digital ada dalam blueprint ini. Tak perlu lagi nak try & error macam yang saya dah buat sebelum ni.

Apa yang terkandung dalam pakej ini? 

  • Koleksi video tutorial yang lengkap dan padat mengenai bisnes produk digital 
  • Fb Group Vip untuk anda bertanya saya pada bila-bila masa
  • Premium email newsletter agar anda sentiasa up to date dengan bisnes model ini 
  • Case study dan kempen terbaru saya yang hasilkan 5 angka sekiranya berjaya. 

Coach Hafiz Azman

"Yang mana belum merasa buat bisnes produk digital, eloklah follow panduan ni. Complete!"


- karteldigital.my

Duit Masuk Secara Auto Meski Di Rumah Sepanjang Masa!

Betul ke Bisnes Ini MUDAH? 

Takkan lah semua good-good jer... nampak macam semua senang dan mudah jer.. lepas belajar ni terus boleh buat RM5000 ke RM10,000 sebulan ke?


Sudah tentu lah tidak mudah jika anda TIADA ILMU. Apa sahaja perniagaan jika anda lakukan tanpa ilmu pasti akan jadi sangat sukar malah ianya akan LEBIH MERUGIKAN. Sebab tu lah saya hasilkaan pakej panduan bisnes ini. 


Namun bisnes produk digital ini bukan lah bisnes yang boleh buat anda jatuh muflis sekiranya tidak berjaya, kalau rugi sekalipun ianya bukan lah kerugian yang sangat besar, kerana kos untuk jalankan perniagaan ini sangat lah rendah berbanding anda buat perniagaan lain.


Berapa banyak yang anda dapat sebulan itu bergantung pada niche apa yang anda masuk, berapa ramai pelanggan anda, serta tawaran apa yang anda berikan. semua ni nak buat kena lah anda ILMU.. 


Sebelum ini saya dah pernah dapatkan beberapa e-course Tuan Azian. Memang terbaik, sebab bantu saya jana 4 angka sebulan sejak PKP tahun 2020.


Tapi e-course kali ini dikemas dengan lebih mantap, ala-ala Udemy. 


Dari segi content pula, saya dapat tambah baik produk lama saya dan mula hasilkan produk baru dengan lebih mudah, cepat dan kemas.


- https://rfs.onpay.my/

Berapa Sebenarnya Modal Yang Perlu Dikeluarkan? 

Jika anda ada belajar dengan mana-mana sifu marketing sebelum ini pasti akan ada kos yang terlibat dalam pembinan website, biasanya ini adalah kos yang wajib dikeluarkan jika anda nak buat bisnes online. Begitu juga kos untuk menjalankan kempen email marketing secara automatik dan follow up, ada bayaran bulanan yang dikenakan untuk kempen email seperti ini. 


Namun dalam pandun ini saya akan tunjukkan anda platform percuma untuk membina website dan menjalankan kempen pemasaran email secara PERCUMA. Biasanya kos untuk servis ini sahaja USD29 sebulan dan keatas. 

  • Tak perlu domain
  • Tak perlu hosting
  • Tak perlu langganan servis email autoresponder

Disini sahaja anda dah jimat banyak kos. 


Anda hanya perlu bayar atau upgrade sekiranya benar-benar perlu sahaja. 


Namun ada kos yang anda perlu keluarkan juga untuk sistem terima bayaran secara auto serta penyimpanan data pelanggan agar anda boleh menghubungi pelanggan anda kemudian hari untuk menjana jualan yang seterusnya untuk pelanggan yang sama. 


Sama seperti gambar diatas saya menggunakan sistem onpay yang mana anda juga boleh langgan dengan kos bawah dari RM100 sebulan. 


*Jika anda tidak mahu melanggan sistem tempahan seperti Onpay anda boleh pilih untuk terima tempahan secara manual seperti menggunakan whastapp. 

Berapa Harga Pakej Panduan Ini?

Kalau ikutkan pengalaman dan hasil try & error yang saya dah lalui hampir 10 tahun ini, saya sepatutnya meletakkan harga premium untuk pakej ini antara RM1000 - RM2000. Itupun dah kira murah kalau dibandingkan dengan apa yang anda akan dapat. 


Tapi saya faham, kalau saya caj RM1000 yang beli pun nanti orang-orang kaya sahaja. Yang tengah on budget mungkin terpaksa tangguhkan dahulu. 


Jadi saya buat keputusan untuk jual pakej ini pada harga RM1000 RM150 sahaja.


Anda akan dapat koleksi video yang lengkap dan padat dengan ilmu, langkah demi langkah mengenai perniagaan bisnes produk digital ini, Group Support , case study & lain-lain. Lihat apa yang anda akan dapat dalam video ni.. 

BONUS TERHAD BERNILAI RM150

Dalam panduan bonus ini anda akan belajar bagaimana nak dapatkan pelawat secara percuma menggunakan youtube tanpa perlu jadi seorang youtuber. 

Berminat? Sekejap..

Kalau Saya Offer Lagi Diskaun Nak Tak?

Sekiranya anda buat tempahan hari ini, saya akan bagi EXTRA diskaun lagi, anda hanya perlu bayar RM97 sahaja! 


Anda ada 3 Pilihan


1) Beli hari ini pada harga diskaun RM97 sahaja dan boleh belajar terus hari ini. 


2) Beli dan belajar kemudian pada harga RM150


3) Abaikan dan tutup halaman ini lalu teruskan mencari dan mencari kaedah lain lagi untuk jana income tambahan. 


Buatlah pilihan yang tepat, jika anda tak mahu lakukan ini sekarang untuk diri anda, setidak-tidaknya buat lah demi orang yang anda sayang

Jaminan Wang Dikembalikan!

Saya tahu RM97 itu tidaklah terlalu besar bagi anda berdasarkan apa yang anda akan dapat, Kalau anda tak beli panduan ini sekarang pun, anda akan habiskan juga RM97 untuk perkara lain. Namun begitu saya ingin tawarkan jaminan wang dikembalikan sekiranya anda tak dapat jual satu pun produk digital anda. 


Pilihan di tangan anda. Klik butang tempah sekarang sebelum harga dinaikkan kepada RM150! 

P.s : Anda dapat ilmu , group support dan case study direct daripada saya. labur cuma RM97 sahaja hari ini untuk belajar, Jika tak berkesan, saya kembalikan wang anda 100% Tempah sekarang


P.s.s : Daripada anda duduk di rumah tak buat apa-apa lebih baik buat sesuatu untuk jana duit extra daripada rumah. Sekurang-kurangnya boleh bayar keperluan lain malah anda mungkin boleh menabung.


P.s.s.s : Tawaran harga RM97 ini untuk waktu terhad sahaja. Jika terlepas anda takkan dapat lagi harga ini. Saya pun mungkin akan tutup jualan apabila kuota mencukupi sebab saya tak mampu nak support pembeli yang terlalu ramai.