Penat Ads Akaun Sering Disable, Restricted, Suspended? Berita Baik Buat Anda!

Tak perlu risau lagi lepas ni sebab anda sudah ada Akaun BACKUP!! 

Diskaun 50% hanya untuk 3 hari sahaja! 

Masalah Besar Bagi Kebanyakan FB Advertriser

Anda mungkin pernah mengalaminya...

  • Iklan tengah run tiba-tiba stop tanpa sebab
  • Rupa-rupannya akaun ads restricted
  • Dah merayu-rayu nak dapatkan balik
  • Lepas seminggu baru dapat balik
  • Itupun kalau bernasib baik
  • Ada yang permenant disable!!

Cara terbaik terus buat akaun FB yang baru sebagai akaun backup!!

Antara Feedback Pembeli Pakej

Boleh ke buat akaun FB yang baru? 

Boleh tapi kalau anda buat cara biasa sekejap sahaja akaun tersebut akan di flag! ini cara yang biasa Advertiser lain buat sebagai backup..

1) Beli laptop dan komputer baru

Cara ini paling mudah tapi kos nak beli laptop baru sangat tinggi dan tak berbaloi jika beli sekadar untuk buat iklan sahaja dan tiada jaminan akaun tu akan kekal lama.

2) Guna line internet yang baru

Cara ini biasanya hanya bertahan untuk sementara sahaja.. dah reset banyak kali pun masih kena juga. 

3) Beli akaun FB yang claim dah matang 

Cara ini agak berisiko sebab kita tak tahu sejarah akaun tersebut melainkan seller sanggup ganti rugi atau berikan terus yang baru jika ada masalah

4) Guna software untuk buat banyak-banyak akaun

Cara ini antara yang paling advance dan sedikit teknikal tetapi kos untuk software agak tinggi dan ada bayaran bulanan dikenakan. 

Kita tak perlu ada banyak-banyak akaun,.. cukup sekadar 2-3 akaun sebagai backup dan guna hanya apabila perlu sahaja... Betul tak? 

Oleh sebab itu kami perkenalkan pakej ini ... 

DIjamin boleh selesaikan masalah anda!

Pakej Peluang Kedua 

Kami tunjukkan step by step untuk buat akaun FB yang baru sebagai backup!

Langkah pertama 

Baca dan tonton video step by step apa yang kami tunjukkan bagaimana nak buat akaun fb yang baru

Langkah kedua

Download folder yang kami sediakan, folder ini ibarat komputer baru anda, Kami berikan 3 folder. 

Langkah ketiga

Mula create akaun FB dalam folder yang kami berikan, ikut step yang dah kami tunjukkan.. Tunggu sehingga dapat indicator bahawa akaun tu dah sedia untuk buat iklan.

Langkah keEmpat

Boleh mula buat iklan dengan skala kecil dahulu dan tunggu sehingga ads spent lebih dari RM1000

Langkah keLima

Tahniah, selepas spent lebih RM1000 anda dah boleh guna pula business manager seperti biasa! anda boleh ulang langkah yang sama untuk folder yang lain pula

Dengan mendapatkan Pakej panduan ini, anda juga akan dapat.. 

  • Bonus 1:  Telegram Support Channel (Boleh tanya direct)
  • Bonus 2:  AMG Flush IP bernilai RM999 (Untuk Reset IP) 
  • Bonus 3:  NOTA (Senarai Syarat Wajib Dan Pantang larang) 


Harga Biasa : RM180

DISKAUN 30% AKAN TAMAT PADA BILA-BILA MASA

00
days
:
00
hours
:
00
minutes
:
00
seconds

All rights reserved © 2021